Program Service
Luni-Vineri: 7:00 - 20:00
Sâmbătă: 9:00 - 13:00
Program Vânzări
Luni-Vineri: 9:00 - 19:00
Sâmbătă: 9:00 - 14:00
Harta Avia Motors

TINICHIGERIE - CAROSERIE

Reparatiile efectuate asupra structurii metalice si de rezistenta a autoturismelor (uzual denumite tinichigerie caroserie auto) se realizeaza intr-un atelier cu o suprafata de 410 mp, ce dispune de 7 posturi de lucru. In cadrul atelierului de caroserii se pot efectua orice tip de reparatie de tinichigerie. Capacitatea de lucru ajunge la 300 de masini pe luna.

Atelierul de tinichigerie auto dispune de dotari tehnice moderne conform prevederilor Volkswagen, SEAT, Skoda. Normele cer ca indreptarea elementelor de caroserie si  lucrarile asupra structurii de rezistenta sa se efectueaze reducand aproape de minim folosirea sudurii si bazandu-se pe folosirea deformarii la rece (utilizand robotul de redresat caroserii - ce permite indreptarea elementelor de caroserie fara demontarea elementelor de tapiterie, faruri etc).

In situatia in care este necesara folosirea sudurii, Avia Motors utilizeaza aparate de sudura cu argon, care protejeaza caroseria (incalzeste doar pe suprafete mici).

Pe langa instruirea personalului, calitatea lucrarilor de tinichigerie este data si de dotarea tehnica premium existenta:

  • stand mobil pentru redresare caroserii (Sevenne - CELETTE)
  • aparat de sudura MIG-MAG
  • aparat de sudura in puncte

Folosirea echipamentelor de ultima generatie asigura refacerea formei initiale a caroseriei in conformitate cu parametrii initiali Volkswagen, SEAT si Skoda.