Program Vânzări
Luni-Vineri: 9:00 - 19:00
Sâmbătă: 9:00 - 14:00
Program Service
Luni-Vineri: 7:00 - 20:00
Sâmbătă: 9:00 - 13:00
Harta Avia Motors

                                        

          Skoda este o marca de automobile cu o istorie de peste 100 de ani, cu o dezvoltare dinamica, ce se prezinta pe piata europeana si mondiala prin automobilele sale sigure si confortabile. Automobilele Skoda se exporta astazi în peste 70 de tari si incepand cu anul 2014 vor depasi anual cifra de un milion de exemplare vandute.


               Avia Motors va prezinta cele mai noi stiri din lumea Skoda:

Skoda 1000 MB a implinit 50 de ani

       Skoda a sarbatorit de curand 50 de ani de la prima masina din gama 1000 MB. Pe 21 martie 1964, iesea pe portile fabricii primul exemplar 1000 MB. De-a lungul timpului au fost produse peste 440,000 ale acestui model, fiind la vremea sa inovator din multe puncte de vedere.

11 milioane de masini fabricate la Mlada Boleslav

Skoda a aniversat automobilul cu numarul 11 milioane produs la fabrica de la Mlada Boleslav. De-a lungul istoriei, peste 50 % din autovehiculele Skoda au fost produse in aceasta fabrica. La Mlada Boleslav se produc in prezent modelele Octavia, Fabia si Rapid.

Avia Motors si Alto Syncro pe podiumul CNVC 2011

Avia Motors si Alto Syncro au participat la penultima etapa de CNVC 2011 (Campionatul National de Viteza in Coasta), care a avut loc in perioada 09 -10 septembrie, la Ranca, cu doua masini de competitie:

6 judete, 10 scoli, 2516 copii….

Acesta este bilantul primei deplasari in unitati de invatamant in cadrul proiectului „Traficul de minori pe intelesul copiilor”, in urma intalnirilor directe cu copii din judetele Brasov, Mures, Harghita, Cluj, Satu Mare si Bihor.

Octavia vRS Bonneville Special a reuşit un nou record de viteză

O ŠKODA este începând din acest moment, cea mai rapidă maşină de serie, cu cilindree de 2 litri şi cu motor supraalimentat

Valabilitatea tichetelor valorice din programul Rabla se prelungeşte

Ministrul Mediului şi Pădurilor, László Borbély, a declarat vineri, 11 noiembrie 2011, la Târgu Mureş, că ”termenul de utilizare a tichetelor valorice din cadrul programului Rabla se prelungeşte până la data de 12 decembrie 2011 inclusiv; ultima cerere de decontare se poate depune, cel mai târziu, la data de 15 decembrie 2011, iar decontarea se efectuează până la data de 23 decembrie 2011 inclusiv”.

TRACTIUNE INTEGRALA PENTRU TRANSMISIA AUTOMATA DSG

Incepand cu luna noiembrie a acestui an Škoda introduce tractiunea integrala pentru motoarele diesel, 2.0 TDI de 140 CP ale automobilelor ŠkodaOctavia si ŠkodaSuperb dotate cu transmisie automata cu dublu ambreaj (cu 6 trepte de viteza – DSG). Pentru a indeplini normele de poluare Euro5 propulsorul dispune de injectie directa common-rail si de un filtru de particule diesel.

Clientul 1000 la Weltauto Pantelimon

Vineri, 8 aprilie 2011, Weltauto Pantelimon a sarbatori clientul cu numarul 1.000.

Marturisindu-ne ca a venit la recomandarea unui prieten care avea un autoturism achizitionat de la Weltauto Pantelimon, clientul cu numarul 1000 a mai primit pe langa avantajele oferite tuturor clientilor multe cadouri surpiza.

ŠKODA AUTO LA EDIŢIA 2011 A SALONULUI AUTO DE LA GENEVA
  • Noul design corporate şi noul logo introduc o nouă eră a dezvoltării mărcii
  • Un automobil concept, menit să reflecte noul limbaj de design al mărcii
  • Fabia Monte Carlo – un model ediţie specială, care celebrează realizările mărcii în motorsport
CINCI STELE SI CELE MAI BUNE NOTE PENTRU ŠKODA YETI LA TESTELE EURO NCAP

Škoda Yeti a obtinut cele mai bune note la capitolul siguranta în cadrul noului tip de test de impact, mult mai strict decat cel precedent, realizat de Euro NCAP

7 MILIOANE DE AUTOTURISME ŠKODA AU FOST PRODUSE PANA IN PREZENT

Pâna în prezent, compania Škoda Auto a produs un impresionat volum de 7 milioane de autoturisme începând cu anul 1991, momentul preluarii acesteia de catre grupul Volkswagen.

ŠKODA AUTO PREZINTA NOUA IMAGINE A MODELELOR OCTAVIA RS SI SCOUT

Škoda Auto prezinta noua imagine a modelelor Octavia RS si Scout. Dupa transformarea modelului Octavia prezentata la finalul anului trecut, atât versiunea sport RS, cât si Octavia Scout au fost supuse unui facelift.

ŠKODA AUTO ÎN ANUL 2009: VÂNZĂRI RECORD ŞI PROFIT ÎN CIUDA CRIZEI

Anul trecut, Škoda a fost unul dintre puţinii producători auto care, în ciuda condiţiilor foarte dificile de pe piaţa auto, au reuşit să realizeze un record de vânzări. În total au fost livrate 684.226 autovehicule, adică cu 1,4 % mai mult decât în 2008. 

ŠKODA AUTO LA SALONUL AUTO INTERNATIONAL DE LA FRANKFURT

La cea de a 63-a editie a Salonului Auto International de la Frankfurt, Škoda Auto prezinta o serie de noutati si inovatii, printre care noul Superb Combi

NOUA ŠKODA SUPERB - BEST CAR 2009

În urma votului exprimat de cititorii “Auto Motor si Sport” pentru editia 2009 a sondajului “BEST CARS”, Locul I la clasa mare a fost câstigat de modelul Škoda Superb.