Program Vânzări
Luni-Vineri: 9:00 - 19:00
Sâmbătă: 9:00 - 14:00
Program Service
Luni-Vineri: 7:00 - 20:00
Sâmbătă: 9:00 - 13:00
Harta Avia Motors

ŠKODA Rapid

Design

Modelul ŠKODA Rapid reprezintă un nou stil de design pentru brandul ŠKODA, oferind o reînnoire atractivă.

Skoda Rapid Grila radiatorului este acum o parte fixă a zonei frontale, prin urmare, nu se ridica o dată cu capota. Deasupra ornamentului cromat al radiatorului se află noul logo ŠKODA. Farurile sunt integrate cu radiatorul, creeând astfel un design unitar care mărește imaginea vehiculului din punct de vedere vizual.

De asemenea, spoilerul și proiectoarele de ceață contribuie la forma robustă a mașinii. Din lateral, Rapid impresionază prin forma elegantă, suprafețele netede și liniile dinamice, care în același timp sugerează un interior spațios.

Funcționalitatea perfectă a designului este de asemenea reflectată în forma ușilor din spate, care oferă un spațiu de intrare generos. Numele brandului ŠKODA apare acum inscripționat pe partea din spate a mașinii. Aspectul dinamic este completat de oglinziile exterioare, în două culori.

Motorizări

Skoda Rapid Motorizarile încep de la 1.2 MPI/ 55 kW, pentru performanța mai ridicată fiind disponibile motorizările 1.2TSI/63kW și 77 kW. Cel mai puternic motor este cel în 4 cilindri, 1.4 TSI / 90kW. De asemenea, o alegere foarte bună pentru un consum redus este motorizarea 1.6 TDI CR DPF / 77 kW.

Toate motorizările TSI și TDI sunt disponibile în versiunile Greenline, ce oferă un consum redus de carburant și emisii scăzute de CO2.

În funcție de motorizări, puteți opta pentru o cutie de viteze manuală în 5 sau 6 trepte, iar pentru versiunea automată puteți opta pentru o transmisie DSG în 6 trepte.

Siguranță

Skoda Rapid Airbagurile pentru cap acoperă zona geamului și structura internă a mașinii (între stâlpul din față și cel din spate). Ele protejează atât pasagerii din față, cât și pasagerii din spate oferind astfel o siguranță maximă. Șoferul este protejat de aribagul frontal montat în volan, iar pasagerul din dreapta, de cel amplasat în bord (care, opțional, poate fi dezactivat).

Airbagurile laterale, plasate în scaunele din față protejează toracele și zona pelviană a șoferului și a pasagerului din față, în cazul unui impact lateral.

Sistemul Start & Stop

În timpul staționării, motorul funcționează inutil, consumând combustibil și poluând atmosfera. De aceea, sistemul Start & Stop oprește automat motorul după staționarea automobilului, reducând consumul de carburant și emisiile de CO2.

Sistemul nu necesită aportul șoferului și permite pornirea imediată, ceea ce sporește confortul condusului.

Galerie Foto

Skoda Rapid Skoda Rapid Skoda Rapid Skoda Rapid