Program Vânzări
Luni-Vineri: 9:00 - 19:00
Sâmbătă: 9:00 - 14:00
Program Service
Luni-Vineri: 7:00 - 20:00
Sâmbătă: 9:00 - 13:00
Harta Avia Motors

Un nou stil distinctiv se combina cu deja familiarul si inconfundabilul design ŠKODA, in noul Citigo. Privit doar la exterior, noul Citigo este extrem de inselator. Designul ergonomic asigura un interior incredibil spatios si confortabil, in egala masura pentru locurile din fata si pentru pasagerii din spate.

Motorizarile si transmisia

Skoda Citigo

Doua motoare: de 1.0 MPI/44 kW si 1.0 MPI/55kW trei cilindri au fost create special pentru modelul ŠKODA, perfect adaptate traficului urban. Ambele motoare sunt echipate cu Green tec version, care reduce emisiile de CO2 si face ca performanta masinii sa fie si mai economica.

Motoarele sunt astfel create incat sa ofere o experienta de condus eficienta si lina. / fara intreruperi / fluenta In plus, cele doua variante de motor reactioneaza rapid ceea ce ofera un plus de siguranta noului Citigo. Puteti opta atat pentru versiunea manuala in 5 viteze, cat si cea automata, simplu de folosit.

Panoramic sunroof

Skoda Citigo

Trapa electrica a acoperisului si tonurile nuantate ale geamurilor ofera posibilitatea reglarii luminii la interior si optimizarea transferului de caldura pentru pasageri. Trapa este dotata cu aparatoare de vant care reduce zgomotul produs de vant si distribuie aerul in interior, iar cand nu este in functiune nu permite patrunderea luminii, astfel, confortul fiind garantat.

 

Siguranta condusului prin oras

Skoda Citigo

Sistemul City Safe Drive cu franare de urgenta este cea mai avansata caracteristica pentru traficul urban, din punct de vedere tehnic. Senzorii CV (Closing Velocity) localizati in partea superioara a parbrizelor, monitorizeaza traficul pe o distanta de 10 metri in fata masinii. Daca soferul reactioneaza tarziu la oprirea unei masini aflate in fata, atunci intervine sistemul City Safe Drive care declanseaza franarea de urgenta. Sistemul este activ la viteze mai mici de 30 km/h.

Cu touch screen-ul portabil PID Move & Fun, de 12 cm, te vei bucura de o experienta relaxanta si sigura, atat cand te afli la volan, dar si in afara masinii. Cu ajutorul PID Move & Fun iti organizezi calatoria, te asiguri ca ajungi la timp la destinatia dorita, vorbesti la telefon folosind bluetooth handsfree, fara a-ti pune in pericol siguranta si accesezi cu usurinta radioul sau sistemul audio. In acelasi timp, PID monitorizeaza toate functiile masinii, prin intermediul computerului on-board fiind conectat cu celelalte sisteme electronice si oferind astfel functionalitati care nu sunt intalnite la sistemele standard de navigatie.

Siguranta

Skoda Citigo

Experienta excelenta la volan a Citigo este sporita de intregul sistem ESP dezvoltat de ŠKODA, care asigura stabilitatea masinii si care, alaturi de ABS, MSR, ASR si EDS ofera posesorului si pasagerilor o experienta auto sigura si foarte confortabila.

ŠKODA Citigo este dotata cu airbag-uri frontale si laterale atat pentru locurile din fata, oferind astfel protectie sporita pentru cap si torace / corp.


Galerie Foto

SEAT Mii SEAT Mii SEAT Mii SEAT Mii  
SEAT Mii SEAT Mii SEAT Mii SEAT Mii