Program Service
Luni-Vineri: 7:00 - 20:00
Sâmbătă: 9:00 - 13:00
Program Vânzări
Luni-Vineri: 9:00 - 19:00
Sâmbătă: 9:00 - 14:00
Harta Avia Motors

 

Constatari daune la Avia Motors

Reparatii caroserie fara CASCO

 

Info Asigurari si Daune

Ghid de urgenta in caz de accident

Dorim sa va informam cu privire la câteva aspecte legate de efectuarea reparatiilor în caz de accident, recomandari care au ca finalitate siguranta proprie si cea a bunurilor Dumneavoastra.

In caz de accident va recomandam cu toata responsabilitatea ca reparatia masinii Dumneavoastra sa fie realizata la Avia Motors - service autorizat Škoda, Volkswagen, SEAT.

Va reamintim ca singura persoana care decide unde se repara autovehiculul este proprietarul sau utilizatorul ei. Va informam asupra acestor aspecte întrucat exista societati de asigurare care recomanda efectuarea reparatiilor autovehiculului avariat în unitati service care nu sunt agreate de Producatorul Škoda, Volkswagen sau SEAT si nici de Registrul Auto Roman (RAR).

Societatile de asigurari nu pot impune atelierul unde se va efectua reparatia autovehiculului pe care îl detineti, nici macar atunci când reparatia trebuie facuta pe Polita RCA a celui care v-a avariat masina.

În cazul anumitor contracte de leasing, utilizatorul este obligat contractual si în acest sens primeste împuternicire pentru efectuarea reparatiilor doar într-un atelier service autorizat de catre firma producatoare Škoda, Volkswagen sau SEAT.

Dorim prin acest demers sa fiti informat asupra drepturilor Dumneavoastra de a va repara autoturismul intr-o reprezentanta, fapt ce va confera siguranta unei lucrari de calitate, efectuata de catre un personal calificat, în concordanta cu cerintele firmei producatoare Škoda, Volkswagen sau SEAT si care va ofera posibilitatea pastrarii garantiei de 3 ani la vopsea si 10 sau 12 la caroserie.

Puteti obtine informatii legate de constatari accidente auto, constatari amiabile, documente, cum se procedeaza in caz de accident si asistenta referitoare la asigurari - puncte de constatare, persoane de contact, mod de lucru.

Pentru orice detalii legate de acest subiect, va stam la dispozitie:

Telefon asistenta asigurari si accidente
AVIA INFO LINE NON STOP - 0744 366 626 Email: caroserie@aviamotors.ro

Societati de asigurari - decontare directa
Cerere Despagubire

  Cerere Despagubire
Alianz Tiriac: Descarca
Asirom: Descarca
Asito Kapital: Descarca
Astra: Descarca
Credite Europe Asig: Descarca
Generali: Descarca
Groupama: Descarca
Omniasig: Descarca
Porsche Asigurari: Descarca
Uniqa: Descarca
Gothaer Romania: Descarca
Eclamis: Descarca
Vezi Calificative acordate  
Formular constatare amiabila 

Societatile de asigurare joaca un rol foarte important în reparatia masinii Dumneavoastra.

Va rugam sa consultati lista cu birourile asiguratorilor aflate pe raza municipiului Bucuresti.

Societatile de asigurare cu care colaboram au primit rating în functie de: decontare directa, viteza de raspuns la constatari suplimentare, accept de plata, viteza de raspuns în caz de accept de plata. Va rugam sa consultati fisierul rating de mai sus.

Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati:

*telefonul se afla si pe tragerul masinii, cum ridicati capota

"