Program Service
Luni-Vineri: 7:00 - 20:00
Sâmbătă: 9:00 - 13:00
Program Vânzări
Luni-Vineri: 9:00 - 19:00
Sâmbătă: 9:00 - 14:00
Harta Avia Motors

Service Avia Motors

Intretinerea automobilului achizitionat necesita tehnologie si sisteme profesionale.
Avia Motors – partener service autorizat de Volkswagen, SEAT Škoda si Volkswagen Autovehicule Comerciale - dispune de specialisti si sisteme care combinate cu procedurile tehnologice agreate de producatorul auto asigura perfecta functionare si intretinere a automobilului dumneavoastra.

Atuurile Avia Motors Service sunt:

  • Specialisti, tehnologie si servicii first class
  • Varietate larga de servicii auto
  • Onesti si deschisi cu clientii nostri!
  • Pretul afisat include si Garantia lucrului bine facut.
  • Dorinta de a fi cel mai apropiat service de fiecare client Avia Motors

In Avia Motors Service specialistii nostri sunt instruiti pentru a executa o varietate larga de operatiuni service:

Piesele folosite in cadrul operatiunilor de service sunt piese originale Volkswagen, SEAT, Škoda si Volkswagen Autovehicule Comerciale. Stocul de piese - format din aproximativ 3,500 de coduri distincte - este aprovizionat zilnic. Comenzile speciale de piese se livreaza in maxim 4 zile de la lansarea comenzii. Garantia oferita este de 24 luni pentru piese de schimb si manopera, 12 luni pentru aparate electronice (radio casetofoane, radio cd, etc.) si 90 zile daca reparatia efectuata nu s-a facut cu inlocuire de piese.

Fiecare standard de tehnologie setat de producator necesita calificari profesionale corespunzatoare pentru oamenii care il verifica. La Avia Motors Service trainingul si perfectionarea echipei este o preocupare si o prioritate.

Service-ul Avia Motors a fost primul service Škoda certificat conform SR EN ISO 9001:2008 din reteaua dealerilor Škoda din Bucuresti.

Din 2006, certificarea Sistemului de Management al Calitatii este inca o garantie a calitatii lucrarilor efectuate si a orientarii catre client.

Alaturi de partenerii nostri,  Raffeisen Bank si Credit Europe Bank, oferim clientilor, plata facturii de service in rate, fara dobanda!

Te asteptam sa te convingi!

La cel mai apropiat service Avia Motors!

Tinichigerie Mecanica - Electrica Vopsitorie Inspectie tehnica periodica (ITP)